Párbeszéd, sötétben – koncertszínház Csoóri Sándor életműve alapján

Szeptember 8-án, 19 órától a sepsiszentgyörgyi Tamási Áron Színház nagytermében a Vecsei H. Miklós és csapata által létrehozott koncertszínházi előadást tekinthetik meg.

Az előadás rendezőjét a leállás alatti hónapok ébresztették rá, hogy mennyi valódi életérzés hiányzik az emberek életéből. Vecsei H. Miklós szerint a történetek mesélése helyett inkább életérzések átadására van szükség. Vecsei H. Miklós és csapata Arany János, József Attila és Pilinszky János életműve után most Csoóri Sándor munkássága előtt tisztelegve hozott létre egy koncertszínházi előadást, amely a mai eltávolodás és uniformizálódás ellen keres szenvedélyes és egymásra figyeléssel teli válaszokat.

Az előadás szereplői: Vecsei H. Miklós, Kiss Flóra (Subtones), Mihalik Ábel (Hiperkarma, Kispál és a borz), Ratkóczi Huba (SeeN) és Frimmel Jakab (Abel Label). Az előadás végén közönségtalálkozóra kerül sor, ahol lehetőség adódik a produkció témáját érintő kérdések megválaszolására. A koncertszínházra az ülőhelyek száma korlátozott.

Az előadásra 260 darab jegy elérhető, amelyeknek ára 10 és 20 lej. A jegyek elővételben kaphatóak a Városi Kulturális Szervezőirodában, a Szabadság tér 1. szám alatt.

Szervezők: Kónya Ádám Művelődési Ház, Sepsiszentgyörgy Polgármesteri Hivatala

Új hozzászólás