Ne éhezzen senki! – közös összefogás a téli hónapok elviselésére

A Solidaris Egyesület 14 éve áll a valamilyen krízishelyzetben lévő embertársak szolgálatába. Humánerőforrásunkkal, tudásunkkal, szakmai tapasztalatunkkal és anyagi erőforrásainkkal minden év őszi hónapjaiban különösen is nagy figyelmet fordítunk arra, hogy közös „éléskamrát” alakítsunk ki.

Tapasztalataink azt mutatják, hogy nemcsak hajléktalan embertársaink körében, de egyre szélesedő társadalmi rétegben is gondot jelent a mindennapi kenyér beszerzése. A Ne éhezzen senki! – kampány révén a Marosvásárhelyi- és Kolozsvári Rádióval karöltve szeretnénk a társadalmat érzékenyíteni és mozgósítani.

Elfogadunk tartós élelmiszert, melyet a Solidaris Egyesület nagyváradi, kolozsvári, vagy marosvásárhelyi irodájába lehet eljuttatni.

Az anyagi támogatást eljuttathatja: - postai úton (Asociația SOLIDARIS, 540030 str. Tudor Vladimirescu nr. 3, Târgu Mureș) - banki átutalással (Asociația SOLIDARIS, RO56 BTRL RONC RT02 2703 8401), vagy - SMS-ben (8864 – „SOLIDARIS”)

A gyűjtés során beérkező adományokat szerény jövedelmű családok, kisnyugdíjasok, illetve hajléktalan embertársaink között szeretnénk szétosztani november és március között. Bővebb információk a 0741 / 55 55 55-ös telefonszámon (7/24).

SOLIDARIS Egyesület

Új hozzászólás